top of page

Opstap locaties 

Bij Events on Water bieden we flexibiliteit en gemak voor onze klanten. Of je nu wilt vertrekken vanaf onze vaste opstaplocatie aan de Korte Spaarne 27 of vanaf een andere locatie in Haarlem, wij staan voor je klaar. Voor privétochten kunnen we je ontmoeten op elke gewenste locatie in Haarlem, zodat je kunt genieten van een exclusieve ervaring op het water op een plek die voor jou het beste uitkomt. Of het nu gaat om een romantisch uitje, een feest met vrienden of een zakelijk evenement, wij zorgen voor een op maat gemaakte ervaring die aan al je wensen voldoet. Dus waar je ook bent in Haarlem, stap aan boord en laat ons je meenemen op een reis door de prachtige waterwegen van deze betoverende stad. Reserveer vandaag nog je plek en ontdek de magie van Haarlem vanaf het water met Events on Water!

Opstap locatie

wat te doen in haarlem.jpg
amsterdamse-poort-in-haarlem_18013_xl.jpg

Welkom bij Events on Water! Onze opstap locatie bevindt zich aan de Korte Spaarne 27, een idyllische plek in het hart van Haarlem. Vanaf hier starten onze gedeelde rondvaarten, waar je kunt genieten van de prachtige grachten en bezienswaardigheden van Haarlem. Onze ervaren schippers staan klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis door de stad.

Voor privétochten bieden we flexibiliteit en kunnen we je overal in Haarlem ontmoeten, zodat je kunt genieten van een exclusieve ervaring op het water op een locatie die voor jou het meest geschikt is. Of het nu gaat om een romantisch uitje, een feest met vrienden of een zakelijk evenement, wij zorgen voor een op maat gemaakte ervaring die aan al je wensen voldoet.

Dus stap aan boord en laat ons je meenemen op een reis door de prachtige waterwegen van Haarlem, waar je kunt ontspannen, genieten en herinneringen kunt maken die een leven lang meegaan. Reserveer vandaag nog je plek en ontdek de magie van Haarlem vanaf het water met Events on Water!

bottom of page
BOEK NU