top of page

Veel gestelde vragen?

Mischien vindt u hier het antwoord

Bij EVENTSONWATERHaarlem  begrijpen we dat je wellicht vragen hebt over onze bootcruises en diensten. Om je snel en efficiënt van informatie te voorzien, hebben we deze Veelgestelde Vragen samengesteld. Hier vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze grachtencruises, faciliteiten aan boord, en meer.

Mocht je vraag hier niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en je ervaring bij EVENTSONWATERHaarlem zo aangenaam mogelijk te maken. Laten we samen jouw avontuur op het water vormgeven!

1. Wat maakt jullie bootcruises uniek?

Onze bootcruises bieden een unieke ervaring door de schilderachtige grachten van Haarlem te verkennen. We hebben een vloot van historische boten, zoals DE HUGO, XXX10 en LIVERPOOL, die elke reis speciaal maken.

2. Zijn de bootcruises geschikt voor kinderen?

Absoluut! Onze bootcruises zijn familievriendelijk en kinderen zijn van harte welkom aan boord. We zorgen voor een veilige en leuke omgeving voor alle leeftijden.

3. Hoe lang duurt een standaard bootcruise?

Onze standaard bootcruises duren meestal ongeveer 75 minuten, en we hebben ook opties voor langere en kortere cruises, afhankelijk van je voorkeur.

4. Kan ik vooraf reserveren?

Ja, we raden aan om vooraf te reserveren om zeker te zijn van een plekje aan boord. Dit kan eenvoudig online of telefonisch.

5. Zijn er toiletvoorzieningen aan boord?

Nee, helaas hebben onze boten geen toiletvoorzieningen aan boord. We raden aan voorafgaand aan de cruise gebruik te maken van de beschikbare faciliteiten.

6. Zijn jullie cruises rolstoeltoegankelijk?

Nee, helaas zijn onze cruises momenteel niet rolstoeltoegankelijk. We werken echter aan het verbeteren van onze faciliteiten en streven ernaar in de toekomst meer toegankelijkheid te bieden. Neem contact met ons op voor specifieke informatie en assistentie.

7. Wordt er informatie verstrekt tijdens de cruise?

Zeker, onze ervaren gidsen delen boeiende informatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van de grachten tijdens de cruise.

8. Kan ik een boot voor een privé-evenement boeken?

Zeker, we bieden opties voor privé-evenementen en aangepaste cruises. Neem contact met ons op voor meer informatie.

9. Is er parkeergelegenheid in de buurt van de vertrekpunten?

Ja, we hebben informatie over nabijgelegen parkeergelegenheden beschikbaar. Onze medewerkers helpen je graag bij het plannen van je bezoek.

10. Wat gebeurt er bij slecht weer?

Onze boten zijn overdekt, dus de cruises gaan in principe altijd door, zelfs bij lichte regen. Bij extreem weer nemen we contact met je op voor mogelijke wijzigingen.

Voor verdere vragen staan we altijd tot je beschikking. Neem gerust contact met ons op!

Geen antwoord gevonden op uw vraag? 
Zoek contact op via het contact formulier
wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord

bottom of page
BOEK NU