top of page
Kanotocht

Heb jij wat wij zoeken?

🌊 Word deel van ons Team bij EventsOnWaterHaarlem! 🚤💼

Ben jij gepassioneerd door water, gastvrijheid en zoek je naar een leuke, goed betaalde baan met veel flexibiliteit? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

EventsOnWaterHaarlem, dé specialist in het bezorgen van onvergetelijke ervaringen op de betoverende grachten van Haarlem, zoekt enthousiaste teamleden om ons team van schippers en hosts te versterken.

Waarom werken bij EventsOnWaterHaarlem?

✨ Flexibiliteit: Geniet van een werkomgeving die rekening houdt met jouw behoeften. Wij begrijpen dat flexibiliteit essentieel is voor een goede werk-privébalans.

💰 Goede Verdiensten: Naast de leuke ervaringen bieden we aantrekkelijke vergoedingen aan voor jouw inzet.

🚤 Unieke Werkomgeving: Verken de prachtige grachten van Haarlem terwijl je anderen een onvergetelijke tijd bezorgt.

😊 Teamspirit: Sluit je aan bij een dynamisch team van gelijkgestemde individuen die streven naar het creëren van bijzondere herinneringen voor onze gasten.

Wie zoeken wij?

  • Schipper: Ervaring in het besturen van boten, kennis van veiligheidsprotocollen en een passie voor het delen van lokale kennis.

  • Host: Een vriendelijke, gastvrije persoonlijkheid die plezier schept in het verzorgen van gasten en het creëren van een positieve sfeer.

Klinkt dit als jouw ideale baan? Aarzel niet!

Stuur je CV en een korte motivatie naar [jouw e-mailadres] en ontdek de mogelijkheid om deel uit te maken van het EventsOnWaterHaarlem team. Maak van je passie je werk en beleef samen met ons de magie van de Haarlemse grachten!

📅 Solliciteer nu en start jouw avontuur bij EventsOnWaterHaarlem! 🌟

Solliciteren?

Vul alsjeblieft het formulier in om te solliciteren naar een positie bij ons.

Dank je wel voor de sollicitatie 

bottom of page
BOEK NU